Paprsky

Paprsky

Anotace: Nepodařený začátek týdne.

Kde jste? Ptám se. Všude ticho.
Kam se kouknu, temno, chlad.
Vžyť tu byly, proč tu nejsou?
Kdy se vrátí? Brzy snad.

Bez nich jen tma všude vládne,
a netváří se bratrsky,
Kde jste prosím? Vraťte se mi!
Mocné slunce paprsky.
Autor Samuel Thorn, 18.04.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí