...:::Jdu ulicí :::...

...:::Jdu ulicí :::...

Anotace: No tak si to radši přečtěte :) je to prostě o tom co se mi honí hlavou když du ulicí ... =)

Jdu ulicí a přemýšlím.
Jdu ulicí a neslyším.
Jdu ulicí a chci jen s tebou být.
Jdu ulicí a chci tvou lásku mít.
Jdu ulicí a koukám na lidi.
Jdu ulicí a nikdo mně nevidí.
Jdu ulicí a chci ti toho tolik říct.
Jdu ulicí a chci tě na rukách nýst.
Jdu ulicí a nevím kam.
Jdu ulicí dál a dál.
Autor deSolAxe, 18.04.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí