We are pissy and this is our PISSSSSSSSSY love

We are pissy and this is our PISSSSSSSSSY love

Anotace: neni to o nikom kdo by si to mohl a mel zajem precist

Prázdná váza rozdělená na dvě strany,
Zavřené jsou v ní mé přání,
Máchej kladivem,
Ať nasytíš se pokory a bolesti.

Postav letiště,
Prosím,
Potom budeme v městě andělů,
Tak, jak se nám o tom zdá.

Plavu si a skáču šipky pozadu
Do tvé plodové vody,
Je to višňová limonáda,
Z pupeční šňůry laso,
Je to provázek z cukrkandlu,
Díky němu si Tě přivážu.

Téma zrození či smrti,
Není to jedno?
Nervozita mi okousala nehty
A uřezala ruce.

Všechno je pravda,
Nevymýšlíš si,
Struna mě dusí tak uteč a vrať se,
Dál to tak přece nejde.

PISS!!!
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí