Kocovina

Kocovina

Anotace: taková poněkud odlehčená...

Až jednou duše v posledním ražení ustrne,
pohlédne na hodinky a řekne:
Je čas jít domů...

až jednou zanikne ono víření a roje impresí.
až se naplníme a neuneseme sebe sama.
upadne ve spánek, pak zvolna procitne

a ve světě nám vzdáleném bude ostatním duším povídat
o oné strašné kociovině
co po pitce v baru jménem život má.
Autor GM, 27.05.2007
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí