V horečce

V horečce

Anotace: zoufalství ve stále se opakující horečce

Sbírka: Od A do Z

Pálí mě kůže
rudá, jak lístky růže,
jen pro jednoho muže
jménem osud.

Horečkou vysílená
padám na kolena.
Jen pro jednu ženu,
pro smrt.

Usínám..
přec víčka otevřená mám
a oddávám se snám
pro jednu slečnu, pro iluzi.

A skutky dosavadní mrzí
mě i vrásky na čele.
Že odcházím tak brzy,
tak tiše, smutně, nesměle.

Raděj měla bych hlasitě řvát,
že opuštím jednu z mnoha řad
mých dosavadních rolí.
Pro co? Nejspíš pro cokoliv.
Autor Mia, 19.04.2005
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, Muta cum liquida
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smekám :)

27.05.2013 15:58:09 | Muta cum liquida

Děkuji..:-) Vážím si toho.

27.05.2013 21:54:44 | Mia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí