HIV

HIV

Anotace: byla jsem v Domě Světla a něco jsem si odnesla.. určitě myšlenku.... tak juknětě a suďte...

Jednou přijdeš to Domu Světla,
za ruku s tebou osoba, co tvojí krev zhltla.
Někdy stačí injekční jehla,
kapička krve, která se zběhla.

Dům Světla ten objekt název má,
Však místo zítřků jen smrt a utrpení zná.
¨Ta hrůza pod jménem HIV,
sužuje i děti nevinné.

Plod v těle matky k životu má zrát,
a ví, že jediné co musí je o smrt stát.
Provozuj radši bezpečný sex,
vždyť HIV je vážná věc.

Nikdy neříkej: „Můžeš si za to sám“
tuhle větu já dobře znám.
Radši pomoz druhým v nouzi,
ať se strachem se neprobouzí.

Kapička slasti někdy stačí,
pak nemůžeš už znovu začít.
Holko, na kluka pozor si dej,
doufej, že je upřímnej.

Chlapče vem si příště radši gumu,
když si slečnu vedeš domů.
A že drogy nejsou špatná věc?
Povíme si spolu, až spadne klec.
Autor Jedůfka, 27.05.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi pěkné zrýmované. Jo HIV je hnusná věc a lidi bohužel už dávno ztratili zábrany a pud sebezáchovy.

27.05.2007 22:36:00 | ejwo

děkuji mooooc :o)

27.05.2007 22:18:00 | Jedůfka

Lucko pěkná..=)

27.05.2007 22:16:00 | KLARISA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí