Změna

Změna

Anotace: Změna, snad k lepšímu...

Za měsíc jsem se změnila
vztekem se moje krev pěnila.
Chtěla jsem toho moc?
Když byl den, já přála si noc..
Nyní jsem konečně volná
volná jako pták...
Prší- já se musím smát!
Že prý stará láska nerezaví?
Nevím, třeba je to jen zdání.
Změnila jsem svůj život,
potápím se ve víru vod.
Tam nalézám útěchu a klid,
pokud mám žízeň-mohu pít...
Připadá Vám, že mluvím v hádankách?
Můj život plyne-po kapkách..
Pochytejte si je,
ale jsou jen a jen moje..
Klíč od mé duše,
ti nikdo nepředá- "suše"!
Autor Taya, 27.05.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v hádankách?...ne,ne...každý to tak nějak prožívá...

10.06.2007 19:25:00 | Lota

Díky za ovlažení...

27.05.2007 22:52:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí