Tři sestry

Tři sestry

Anotace: Je jeden negativ na báseň v komentáří od La Suneteto. Byl to veršovaný komentík na báseň Poslední tři. Taky jsem přemýšlel nad svým životem, přitvrdil krapet na pilu a splnil někdterá svá tajná přání. Nějakou zlou nemoc, zatím nemám. I´m O.K.

TŘI SESTRY

Jel jsem na kole a málem přejelo mě auto,
naštěstí jsem skončil v příkopě plném kopřiv.
Na cestě potkal jsem stopující krásné zlato,
šlo o to, kdo z nás kluku bude u ní dřív.
Jednou na prohlídce našli mi pihu, hematom
a od tý doby jezdím nahoru a dolu dlouhej maraton.

Tři sestřičky - jedna duše.
Nic není na předtuše.
Někdy objeví se krásné štěstí,
kdy jednou dostane krásně pěstí.
Někdy budeš sám v parku, lese
a na kuží oběví se ti záhy hnědé léze.

Všechno vyřešit jedním skokem nikdy nelze.
Autor jehlaspichlas, 28.05.2007
Přečteno 601x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mluvím o třech sudičkách: štěstí, moudrosti a smrti.

29.05.2007 14:59:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí