Kroužek z cigarety

Kroužek z cigarety

Anotace: ---

Jedna křehká dívka
seděla u stolku v baru,
v ústech poválela doušek vínka
zapila hořkost svého žalu...

Jenom se dívali,
ona s tichým přáním na rtech,
na sebe usmívali,
s chlapcem, co mu vyrazila dech...

Zapálil cigaretu,
přitisknutou k jejím rtům,
nalil jí margarittu,
dodávající blízkost jejím snům...

Kroužek z kouře cigarety,
vyfoukla do jeho tváře,
a mosty mezi světy,
spojily se v jasné záře...
Autor somewhere, 28.05.2007
Přečteno 641x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná...Taková... úsměvná :-)

25.06.2007 13:21:00 | Isobel

fajn - líbí se mi

11.06.2007 20:29:00 | GM

Hezounká...:-)

28.05.2007 16:08:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí