Srdce na dlani

Srdce na dlani

Anotace: Poděkování za mnoho od mé lásky.

Srdíčko své na dlani Ti nabízím
slyšíš ho jak rychle tluče
to pokaždé,když Tě uvidím
pak dušičku v koutku mám
a připadám si děsně sám
až je mi skoro do pláče.

Trochu se až stydím za svůj cit
v mých očích jsi krása sama
chtěl bych do smrti jen s Tebou být
a protože rád Tě mám
mého srdce byla bys dáma.

Co na očkách Tvých bych viděl
sebemenší přáníčko
to Tobě já dát bych chtěl
a rád bych Ti snes
třeba i modrou barvu z nebes
jen aby ses, aspoň trochu-maličko
pousmála-zlatíčko

Chtěl bych abys věděla
hodně pro mě znamenáš
mnoho jsi mě naučila
život lépe znát
díky za to,mám tě rád.
Autor Jan Blahovec, 19.04.2005
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí