Verš

Verš

Anotace: Ach ta láska

Lásko s Tvých vlásků chtěl bych cůpky splést
a všechny hvězdy k Tvým nohám snést
jablečný sad pro Tebe vysázet
po mléčné dráze se s Tebou procházet
skrotit zuřící bouři
tak silně Adam po Evě touží.

Láska bláznivá,láska šálivá,ta překrásná bývá
a po noci plné něhy,když se rozednívá
slunce pohladí Tvou ladnou šíji
celou noc nektar lásky jsme spolu pili
amor mé srdce šípem prostřelil
miluji Tě v lásku jsem uvěřil.
Autor Jan Blahovec, 19.04.2005
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí