just a perfect day

just a perfect day

Anotace: just a perfect day

just a perfect day...

surfovat ráno na mýdlových bublinách
klouzat se na chlebě namazaným máslem
vylítnout z baráku jako peříčko z polštáře
nasnídat se paprsků slunce
opláchnout se v dopoledním větříku

věř mi
aspoň to mi věř
že to udělám

spolykám všechny nadávky
tvoje i moje
a bude to perfektní den
bez zloby a špinavých rukou
Autor Hannah, 01.06.2007
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: susana načeva, Samotář Samotinký, Házté, strašidýlko-střapatý, kikis, jedam, rolon, Šantir, drsnosrstej kokršpaněl, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, chtít být šťastný,o tom to je ! ST !

26.06.2009 21:55:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí