Konec jednoho příběhu

Konec jednoho příběhu

Anotace: asi 10 let staré....

Šedivá samota
a ničivé vzpomínky.
Rozum na penzi,
tonutí ve smutku,
život bez cíle...
Křehká pravda
a kluzká lež.
Už jsi mě ztratil,
co nyní chceš!?
Samota bez hranic
a bolestné přežívání.
Srdce - to prosí
a rozum - se brání.
Slova a slova,
bodavé ostny.
Omluvy? Bezcenné.
Nemožnost zapomnění,
včerejšek skvostný,
dnes? Nemohu! Nechci!
Já nejsem z kamene...
Autor nehbet, 01.06.2007
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Staré bývají obvykle dobré. Prověřené časem. Tahle přežila a je to fajn

03.07.2007 13:30:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí