Temná cesta

Temná cesta

Anotace: Smutek?

Smutek?

Je jediná cesta,

z toho smutného,

černého města.

Stačí odrazit se

-ode dna

a vstoupat vzhůru,

cestou k radosti,

potkáš-vskutku

-lidí fůru,

co chtějí se vyhnout smutku.

Stačí se usmát

a srdce nechat roztát.
Autor Ceraa, 03.06.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle tohohle bych řekla,že ti musí být rozhodně víc - krásné

05.10.2007 18:27:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí