á

á

Anotace: Hrátky se slovy - možná trochu dětinské, posuďte sami...

Vlak zahouká,
Jelen se zakouká,
slzička mladá,
k zemi padá.

Duše bílá,
srdce zpívá,
Petra milá,
slova zbylá.

Mozek hloubá,
duše kárá,
věta hloupá,
mysl bádá.

Láska veliká,
jarem opitá,
svědomím omytá,
jak moře hluboká.

Touha zraněná,
světlem zbarvená,
přáním ohebná,
v temnotě zapadlá.

Víra doufá,
nápadem nadšená,
cestou znavená,
hedvábím pokrytá.

Těla pevná,
vášní divá,
stále bdělá,
rosou zalitá.

Zrada malá,
vůle uvadlá,
na vše skoupá,
v síti houpá.

Sluníčko zapadá,
myšlenka napadá,
ješitnost bodá,
srdce se nedá.

A horník fárá...
Autor vapiti, 03.06.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co dodat?Jednoduché a pěkné.A srdce se nesmí nikdy vzdát!

07.06.2007 19:08:00 | Chancer

Nehodnotím, hračičko... přečtu si i tu poslední, pak Ti něco napíšu...

04.06.2007 23:28:00 | Levandule

Jednoduchá, milá, příjemná :) mě se líbí

04.06.2007 22:08:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí