Zlodějka

Zlodějka

Anotace: Sonet o tom jak může člověka okrást žena

Zlodějka

Šel jsem za ní noční ulicí,
v tom vypadlo jí z kapsy pár mincí.
Já s vážnou tváří vrátil jí je
a zeptal se jak se jmenuje?

Na sklenku jsem jí pozval
a co je zač poznal.
I z nebe hvězdu by ukrást dovedla
a mě také podvedla.

Aniž by nařídily popravu,
já ztratil jsem hlavu
a sní vzala mi i srdce.

Zlodějka malá a zrádná,
má duše je teď bezradná.
Ptám se jen proč zmizela tak lehce?
Autor Milas, 05.06.2007
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milý a veselý

05.06.2007 16:15:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí