Jekyll&Hyde

Jekyll&Hyde

Anotace: Kdo neviděl, vřele doporučuji. HDK. Krásný muzikál se skvělým obsazením. :-)

Sedím tu nahý,
opět a znovu
odhaluji nitro své.

Člověče,
zahleď se sám do sebe.
Co vidíš?

Jekyll a Hyde by mohl vyprávět.
Dvě srdce máš.
Jedno dobré, druhé zlé.
Ó bože né.
Jdi dál, co vidíš?

Dvě duše.
Milá a zranitelná,
ta druhá
hnusná a netečná.

Ó né,
já již nechci jíti dál.
Co vidíš?

Dvě tváře. Milý úsměv,
to je krásné
a hned vedle škaredý škleb.

Co jiné dvojí v sobě ukrýváš?
Nepovím,
nic tam není.
Prázdno.

Už dál ne, já se bojím.
Každý v sobě něco ukrývá -
dobré i zlé.

Záleží pouze na Tobě člověče,
kterou polokouli necháš uzrát.
Vyber si, je to na Tobě.
A neboj se.

Nevěříš, tak pojď blíž.
Ještě blíž.
Kuk,
jsem to já,
Tvé druhé JÁ.
Autor vapiti, 05.06.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý jsme z části ďábel a z části anděl.Avšak někdy jedna část přesahuje tu druhou v místech,kde by neměla...Dobré!

07.06.2007 19:19:00 | Chancer

Zamysli se ještě víc nad formou... jak přesně rozložit věty do řádků, aby to při čtení nerušilo. A neopakuj myšlenky. Jinak JO!Tohle je cesta! Myslím, že jsi právě vykročil... :-)))

05.06.2007 16:29:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí