čekání

čekání

Anotace: Kdo si počká, tak se možná dočká.

Čekání

Čekám na dívku krásnou,
čekám a naděje hasnou.
Zdali se ona objeví,
tak to mi nikdo nepoví.

Snad se té chvíle dočkám,
kdy řeknu: Miluju tě jejim očkám.
A chtěl bych veršě psát,
o tom jak rád ji vidim se smát.

A tak dál jsem tady sám
a na její úsměv čekám.
Na to až se jak anděl objeví,
ale kdy to bude nikdo nepoví.
Autor Milas, 06.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí