UMĚLECKÁ TOUHA

UMĚLECKÁ TOUHA

Anotace: Konečně mě políbila múza. =))

UMĚLECKÁ TOUHA

Naprosto stejní a úplně jiní…
Propletené nohy, propletené ruce…
Navzájem jeden druhého viní…
že srostlo jim dohromady srdce.

Alespoň na malou chvíli…
Líbej mě, dokud máš ještě dost síly.
A chutě… dokud tu je s námi chtíč…
Líbej mě, líbej mě, než bude pryč!

Možná jsem do tebe zamilovaná.
Možná si na lásku jen hraju…
Vím, jaké to je být nemilovaná …
A tak samou láskou taju!

Jsem milostný výkřik do hluboké noci…
Jsem měsícem v úplňku o půlnoci…
Jsem schizofrenní anděl s prosbou jedinou pouhou…
Pojď ke mně..Vem si mě… než shořím touhou!
Autor Turmalina, 06.06.2007
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělí! parádní básnička! bomba! má to grády!

15.06.2007 07:13:00 | Mecki

Chvílema dost dobrý obraty! I malinké zaskřípání. Dělám si puntík.

06.06.2007 16:04:00 | Gregy

Všechno dobrý, jen ten schizofrení Anděl mi nějak nesedí? :-)

06.06.2007 15:06:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí