Promarněná šance

Promarněná šance

Anotace: bolela to malo:-)

Drásám si kůži do krve,
ale nic se neděje.
Rvu si maso z těla,
stále žádná změna.
Rozlámu si kosti,
snad mě to opustí.

Pořád nic nezabírá...

Mám si snad vyrvat srdce?
Snad pak přejde,
ta ukrutná bolest,
co jmenuje se Promarněná šance.
Autor Ishtar, 06.06.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalé!

30.08.2007 21:14:00 | jiljovský

To přece nedělej.Šancí příjde mnoho,buď si jista.
A přijdou,když budeš v pohodě.

10.06.2007 11:45:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí