Brána

Brána

Anotace: Jedna ze starších básní (začátek května) napsaná pro mou paní. Tak to dopadá, když máte potřebu něco nebo lépe řečeno někoho zachraňovat. :-(

Noc čarovná objímá Tě ze všech stran,
ruce neposedné klepou u Tvých bran.

Nechť Tvá duše a mysl zahalena je
do víry a naděje, která neprohrává.

Vítr tiše šeptá ze všech stran,
„nepodlehni, jen se braň.“

Duše krvácí, ze svého selhání,
rána se zacelí a pouto,
které pojí nás se zocelí.
Autor vapiti, 08.06.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje umírá poslední!;-)

12.06.2007 16:51:00 | Chancer

Keď ju necháš nocou objať,
tak tou nocou musí voňať...

08.06.2007 16:22:00 | džemo

Závěrečná sloka - zacelí,zocelí... brrr

Jinak pěkná báseň ;-)

08.06.2007 13:53:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí