sir real

sir real

Anotace: podobnost se skutečností je zcela náhodná.. snová fantazie je takřka bezbřehá..

Bloudíme prázdným městem,
jak slepí raci
v bezedný tůni,
když kolem studentka z žurnálu,bodavá světélka
- její blonc vlasy -
Bloudíme kolem strážní věže,
napsaná jména ve voknech,
Hendrix,Smejkal a Pátek,
hledíme na ně..anebo vlastně cože?
snad je v realitě zmatek..
*
Každou volnou chvíli
využívám k sprchování
- akvárium - panoptikum,jen ryby mezi prsty chybí
zlatavé kamínky pod nohama utíkají
/nemám zde být/
nepálí
Proč si nevzpomněli.
*
Ztracen v sedmadvaceti letech svý budoucnosti,
prášky došly.
Hledám potravu v minulém obchodu,
regály po konce zaplněny,
mlhavě vidím,
chleba - to hlavní,.. ale chybí.
Kamarádky oči mě nepoznávají,
slova padají
na ní
bez ní
jako hrachy,pak let
ihned
zpět
*
Asi bloncka /kdo jiný dělá tolik světla/
byla u moře,směje se a poslední
myši-Lenky od ní plují.
Ve stínu tam postáváme
/ve stínu strážní věže/
člověče,nezlob se(!),spolu hrajeme..
Když hra končí,myš utíká
ale neni nad to si jen tak zajamovat
Autor animovaný medvídek Pů, 09.06.2007
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No...trochu zmatený dojem... Ale opět tam máš svůj, vlastní osobitý styl, kvůli kterého jsem si tvé texty tolik oblíbila ...

09.06.2007 14:40:00 | Zuz.

Líbí se mi to, ale abych byla upřímná, moc to nechápu

09.06.2007 14:21:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí