Nevíš

Nevíš

Anotace: Řada Nostalgie- díl čtvrtý...

Unavený jsi a v krizi,
radost tvá kamsi mizí.
Spánek oči zavírá,
ukolébavku nikdo nezpívá.
Jsi daleko,
není ti lehko.
Nevíš, co dál,
kdy ses vlastně smál?
Nevíš,
mlčíš.
Nemáš sílu mluvit,
nevíš, proč žít.
Nevíš.
Autor Rikitan, 11.06.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí