Nevěrný přítel

Nevěrný přítel

Anotace: ........

Krutě ho, gaunera, nesnáším
sebral mi dětský sen
zítra s ním usednu ke stolu
bude mým přítelem
když se ho pokusím políbit
ucítím z něho chlad
pokaždé ale pochopím
že mě má tolik rád
S rozkoší smyslně pohladím
tělo, jenž není pravé
s radostí oči přivírám
myšlenka mé jsou hravé...
Krutě ho, grázla, nesnáším
dokáže jenom brát
toužím ho navždy ze světa
sprovodit, vymazat!
Sebral mi mého tatínka
klid a ticho v duši
jak já ho bytostně nesnáším
chlast je bída, co sluší...
Autor Elvíra Adamsonová, 13.06.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. mužu jen souhlasit..

27.06.2007 11:35:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí