Maloměsto

Maloměsto

Anotace: z výletu...

Naše životy se zpožďují
jak hodiny nedbalého hodináře.
Vždy jsme lehkým krokem jdoucí minulost
- tam kde tlukot srdce člověka určuje
let holubic nad nepevnou vazbou
střech dob dávno minulých
a kapky padající z fontán
do ulic už ztracených jmen
Ve stisku odumírajících časů -
vzpomínání na budoucí minulé.
Kde osudy se rodí a zase zanikají,
aby v tichém pohledu
směrem k obloze
znova padali
na stálou zem
dotčenou tisíci
co v míjení
zas potkávají
vratkou vzpomínku
roztaženou v kraj
...
Autor GM, 13.06.2007
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí