Závidivý muž

Závidivý muž

Mám závidivého muže

Závidí peníze a mně úspěch

Když cítí, že mám úspěch, srazí mne na kolena
(Mám už je odřené z toho, jak celý život lezu po čtyřech)

Závidí druhým auta, protože sám chodí pěšky

Závidí tučná konta, ale vydělat peníze neumí

Závidí ostatním lásku, jen sám ji nedává

Závidí štěstí, které mají druzí

Závidí mému mládí, protože zapoměl, že byl mladý

Závidí mně nemoci, které nemá

Jen moje starosti mně nezávidí, protože se při mně má jako prase v žitě,
( ale celý život o tom neví.)
Autor devcatko z jetele, 15.06.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle se mi vážně líbí...;o)

01.07.2007 16:27:00 | Roniiik

Tak to sedi, muzu dosvedcit:-]

16.06.2007 19:44:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí