Štěňátko

Štěňátko

Anotace: ta je pro moji mladší sestru pro radost:)

Moje první...štěňátko,
já podrbu ho malinko.
Ale on škemrá,chce víc!
Nestačí mu to, olízl mi líc.
Zahleděl se na mě těma psíma očima,
chce abych ho hladila za ušima.
Převaluje se na bříško,
Já pusinku mu dám na čumáček.
Chtěl by být stále se mnou,
vlezl mi i na polštářek.
Tlapičkou mě žadoní,
o psí suchar co tu voní.
Já dál už žebrat ho nenechám,
keks mu dám,
a naučím ho poslouchat.
A teď alou do pelíšku, vždyť už musíš spát!
Autor Kirsten, 16.06.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí