Letní sny

Letní sny

Šourám se tím vedrem domů,
hladová a malátná.

Dám si chladnou sprchu,
napustím vodu z kohoutku
a svalím se na minutku.

Čas mě krásně plyne,
v dáli slyším štěkat psa,
víčka těžknou od únavy,
vzdaluju se a usínám.

Ležím si na pláži,
kolem moře širé,
nad hlavou slunečník
prožívám krásné chvíle.

Nepachtím se do práce,
nepadám únavou,
čas mně plyne lehce
a cítím se spokojenou.

Najednou chci tančit,
radovat se vesele,
smát se a přitahovat
dobré
p ř á t e l e .

Moje léto přichází
už je mně na blízku,
nechci ještě probudit,
mám nohy v horkém písku.

Cítím to krásné
šimrání po těle,
cítím se svěží,
na duši i na těle.
Hledám malé oblázky,
vzpomínky krásné
zasune čas,
jen kamínek ho přičaruje zas.
Autor devcatko z jetele, 16.06.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Viděl ji, jak vrásky mu napsala
slyšel ji, jak mu napovídala.
Noční můra...to byla ona,
co do ouška mu šeptala,
jak ohavná je života představa.

17.06.2007 18:02:00 | arya

Léto hodně rozpaluje,
na duši i na těle,
od smutku Ti dopomůže,
mít vždy všude přátele.

16.06.2007 09:14:00 | frany73

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí