Maturanti

Maturanti

Anotace: Pocity maturantů zachycené na pár řádcích...

Žáci čtvrtého ročníku
Mají děsné stresy
Že v květnu po úplňku
Navléknou maturitní dresy

Učiva neustále přibývá
A kdekomu to mozek vymývá
Září, říjen, listopad, prosinec
Po novém roce nastává blázinec

Většina se až od svaťáku učí
A Svoje mozky dobrovolně mučí
O tom jakou otázku si vylosují
Neustále o přestávkách diskutují

Až přijde den D
Den maturitní
Který vůbec není všední
Všichni do řady si stoupnou
A svou budoucnost do svých rukou chytnou
Ale ne každému to vyjde
Autor Dragita, 16.06.2007
Přečteno 1005x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík...vyšlo, ale bylo to psáno před maturitou :)

29.06.2007 20:33:00 | Dragita

...a to jsi psala před maturou nebo až po? Jestli po, tak doufám, že tobě to vyšlo.

29.06.2007 20:24:00 | G30R63

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí