Tohle neodpouštím

Tohle neodpouštím

Anotace: Pro Míru dnes už bývalyho přítele,mrzí mě,že sem kvůli Tobě kašlala na školu a na ostatní,Tvá nevěra mi otevřela oči.Díky za všechno.

Na světě jsou věci které se neodpouštějí
věci které si lidé nepřipouštějí
devět měsíců je dlouhá doba
nebyla sem skoro doma
všechen svůj čas Tobě dala
a častokrát se sebe ptala:
,,bude to mezi náma pořád takhle krásný?"
ne nebude ted měsíc po rozchodu je mi to jasný
ted už chápeš,že sem Ti stála víc než za nevěru
nevěru chceš vyměnit zpátky za důvěru
né neznaž se tohle nemá cenu
jdi to vysvětlit jemu
tomu svýmu černýmu svědomí
když jsme se rozešli chtěla sem ztratit vědomí
takovej je život a život je zlej
už mi nikdy nepiš pokoj mi dej
Autor lostris, 16.06.2007
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí