Posedlost

Posedlost

Anotace: Na posedlost není lék, posedlý člověk je beradný v obyčejném životě, v obyčejných chvílích štěstí. Proto mu je nedávejte, dobřejte mu být posedlým...

Jsem posedlá touhou,
posedlá chvílí dlouhou.
Jsem posedlá chtíčem žít,
jsem posedlá strachem být.
Nechápete posedlost mou,
necháte mě procházet tmou.

Nikdy jste nevěřili,
kde všude můžu být.
Vždy jste si myslili,
jak krásné je pro mě žít.
Mýlili jste se,
pochopíte to někdy?
I když nepřiznáte,
že jste se spletli.

Já budu čekat na odplatu,
na to, co posedlost vyléčí.
Budete pykat za zradu,
platit za to, že nejsem ničí...

Posedlá touhou milovat,
posedlá touhou někoho mít.
Posedla tohou zraňovat,
posedlá touhou o někom snít.
Autor Mania Dardeville, 16.06.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí