Pomluvy

Pomluvy

Anotace: Buďte rozumní a nevěřte ledasčemu, mnoho nevinných pak trpí nejen psychicky...

Mám tě ráda
Protože jsi jiný
Mám v tobě kamaráda
Protože jsi milý

Nevěřím na klepy
O tobě šírily se hodně
Však nebylů jsi jediný
Kdo tím trpěl v téhle době

Vymýšlěj to slepice
Pubertální školačky
Co hloupé jsou velice
A hrajou si na kočky

Vím, ony mě teď odsouděj
Mě to ale nezajímá
Tohle ony nevěděj
Vždyť dokážeš bejt prima

Je mi jedno, co si myslej
Přece vim, jak često se mýlej

Nikdy jim nevěřím
Nechci být stejná
Podrobnosti si zjistím
A tomu budu věrná

Ať si kdo chce co chce říká
Já věřim čemu mám
A vim, že velká je to klika
Když v tobě kamaráda mám
Autor Aniška, 16.06.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo..někdo musí vyjádřit svý nespokojení s nespravedlností

11.09.2007 15:42:00 | Aniška

Pravdivé... nejhloupější člověk je ten co věří pomluvám.... moc pěkný... jsem rád že dnes se ještě někdo dokáže někoho zastat!

23.07.2007 00:29:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Jednoduše napsaný, ale vyjádřila jsi tím, co jsi chtěla a to je důležité:)

16.06.2007 15:05:00 | Katka de Krho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí