Inkognito

Inkognito

Anotace: V utajení...

Usínám se zvoněním
kostelního zvonu,
zpívám si tehdy,
když vyhrávají takty hromu.
Tančím se stromy, které
jsou opletené listím,
nevím kdo jsem a vím,
že to již nezjistím.
Součástí mých pocitů
jsou pocity druhých,
bohatých skrčků,
ale i nešťastníků chudých.
Vím, že mohu projít dveřmi mnoha domů,
vyšplhat se do větví všech stromů.
Lidé si mne zvou, aniž to vědí,
jsem inkognito,
ten, jenž je v utajení...
Autor Tomáš Přidal, 16.06.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůbec není špatná;-) Líbí.

23.06.2007 17:20:00 | Haňa,dívka do nepohody

super:)

16.06.2007 15:03:00 | Katka de Krho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí