negativium

negativium

Anotace: yeah

Měl jsem raději mlčet
své myšlenky v kleci držet.
Nic by se mi nestalo ba naopak štěstí by mě potkalo.
Vůbec.Bolest si tě vždycky najde.
Ať chceš nebo ne.
Já jsem třeba chtěl
stačilo nabít pouze zbraň.
Bůh mě chraň.
Autor Nesmyslnost, 16.06.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí