Hodná dámo

Hodná dámo

Anotace: a chlapče se zmrzlinou

Hodná dámo
vyprodáno
řekla jste tehdy...

Světlý pane,
nezadaně
hodil jste tehdy po mně očkem

krásný chlapče
se zmrzlinou
dlouho ses díval na konec ulice
kde černooká dívka
/stála a plakala./

Bystří sloni
řekli jste mi tehdy
že všechno dobře dopadne, budu-li se držet snů
a já se jich nedržela...

Zlé laně
vy, neoddaně
daly jste mi ochutnat něhy.

Mlžný králi
/vlhký polibek mračen/
mi teď chybí...
Autor Franti, 16.06.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zapomněla jsi na žirafy, které si hrajou na mrtvoly;o)...

16.06.2007 23:09:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí