Obzory

Obzory

Anotace: Možná by mohla patřit do lásky, života, smutných i o lidech... ale zařadit prostě nelze... Ale hlavně by asi měla být tak trochu o mně...

Červenobílou páskou
zakrýváš mi průzor
do tvých myšlenek.

A můj propiskou
počáraný osrdečník
se chce ještě pořád bít
za spravedlivý svět.

Občas mi černý pruh látky
zacloňuje oči,
vždyť realita umí být i zlá.

A tvá měkká ruka
umí snad utlumit
srdceryvné tóny,
které se linou z osamělé harfy.

Snad i melancholický zvuk
barokních varhan
změníš ruky mávnutím
na neživotné ticho.

Já v básních bez smyslu
zdolávám vrcholy svých přání
a propasti zklamání.

A kvůli touhám,
které visí ve vzduchu,
se naučím létat...
Autor prostějanek, 17.06.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

budem lítat spolu :-)

24.06.2007 20:54:00 | lidus

Celá je krásná..
:)

17.06.2007 21:10:00 | Mango-Holka

Moc hezký závěr...

17.06.2007 20:43:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí