Sem Narcis. Trošku Narcis.

Sem Narcis. Trošku Narcis.

Anotace: Chtělo to velkou odvahu tohle napsat :D

Nejraději o sobě mluvím pravdu…
Protože jen pravda o mne samém je mou největší chválou..
Jen když se usměji, druhé slunce se rozsvítí na chvíli malou.
Každý můj dotek lidem daný, je veliký dar jen pro pozvaný.
Když mě poznáš řekni těší mě.
A já řeknu „ já vím „
Když tě pobavím řekneš miluj mě.
A já řeknu „ uvidím „
Za to že jsem, Děkuj nebesům.
Jen já vím jak moc si mě zasloužíš.
Jen já řeknu kdy a kam své srdce položíš.
Den nikdy nebude mít dost hodin a svět dost zrcadel
Nikdy né dost, abych se celý den prohlížel.
Sem to já a se světem se bavím.
Sem originál, sem milej.. já to vím.
Autor svištící vítr, 18.06.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tema kytkama opatrne :) ale jinak me kometare
pobavili. Dikec :) je to sranda

18.06.2007 22:52:00 | svištící vítr

Když ví, že je narcis tak je jen narciska :OD

18.06.2007 17:38:00 | Jahudkka

ty voe ty jsi fakt narcis :)

18.06.2007 17:19:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí