přáníčko

přáníčko

Anotace: Danečkovi

Kočárek už jenom tlačíš,
sunárek už neposvačíš,
plínky nejsou potřeba,
dudlíček už nehledáš.

Ty můj malej nezbedníku
dnes máš trojku na dortíku,
brzy půjdeš do školky
mezi kluky a holky.

Tak Ti přeji Dáňo milý
ať se ti v té školce líbí,
hodnou paní učitelku,
ať jste s dětmi hodně venku.

Spoustu nových kamarádů
s kterými si budeš hrát,
ať máš dětství jak se patří
ať se můžeš na svět smát.
Autor adinka, 18.06.2007
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc děkujeme :-))

18.06.2007 22:20:00 | adinka

připojuji se k přání

18.06.2007 22:16:00 | Miskitka

Moc hezké přáníčko... a od srdce ;)

18.06.2007 21:53:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí