Pravda o snu

Pravda o snu

Anotace: jo, pravda...ta někdy bolí...a sny jsou tak mlžný!

Tak už to vím, je mi to úplně jasný,
ta smrtící pravda mě trýzní…
Příští časy, ty nebudou krásný,
když zemřu, ne hladem či žízní.

Jen tak jsi odešel, zmizel, utekl,
bez rozloučení…
Důvod, ba ani „ahoj“ jsi neřekl,
A žádný jiný tu není…

Ty prolhaný sne,
už jsem se probudila!
chci žít alespoň ve dne…
Tak provázej mne síla.

Že už jsem blízko, tolik jsem věřila,
snad aspoň o krůček blíž…
Však bez změny posvátná mohyla,
a ty ji nikdy nespatříš.
Autor odřenina, 19.06.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí