Sny

Sny

Anotace: Nemám ponětí kam by to mělo patřit tak si to snad někdo přečtě a opraví mě

Vždycky se vrátí
Vrátí se sem , nepohlédnou na mě a znovu odejdou
Bude to jako svěží probuzení
Co potřebuji?
Nebýt tady
Zmizet
Náhle cinknout kouzelným zvonkem
Cítíš ten chlad ?
Tisíceré nadechnutí
Nechám se unášet
Tím spíš
Přijde den
Vidím úsvit
Bílé paprsky nechávají stopy v mém vědomí
Všude plno křiku
Půjde to tak dál
A já ?
Já budu dál psát
O ničem nepřemýšlet a nechat sny plynout
Tak snadné
Pocit dobře vykonané práce
Přijde čas
Vítr mi bude zase cuchat vlasy
A oni ?
Oni se už nikdy nevrátí
Je ráno
Otevřu oči a ve dveřích se budu dál míjet se svými sny
Dál budu vnímat jejich stopy svém vědomí
Už vím co chtějí
Ty sny které se nikomu nezdají
Až je ráno zase potkám
Potřeseme si rukou
A oni
S pocitem dobře vykonané práce
Konečně budou moci odejít
Už vím co chtějí
Vidět poslední paprsek tmy
Autor Fay, 19.06.2007
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Fuori dal mondo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlastni..a ta veta: s pocitem dobře vykonané práce..mi neci pripomina..i kdyz nvm co

22.06.2007 22:13:00 | Fuori dal mondo

Hoj, je to fakt zvlastni, ze ses dala na basne co prozy..:) ja nevim, ale jsou teda dobry..!Nechapu to...

20.06.2007 08:00:00 | Megn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí