Žij svůj život

Žij svůj život

Anotace: mezidobí a čekání

Žij svůj život
Zaplatíš vstup – skoukneš okolí
a s pocitem ulehčení zasedneš
žij svůj život
co čeká na tebe od počátku věků
kde tě hledají a nacházejí
a kde tě i ztrácejí
žij svůj život
cizí životy nesou strach
a cizí lidi jsou strachem a bolestí
žij svůj život
co dělat?
nežiješ uvnitř
a nežiješ na vlně
nežiješ a nespíš
nejíš a nepiješ
nemluvíš a necítíš
Žij svůj život

Ráno moudřejší večera
a večer silnější než ráno
Žij svůj život

Trocha alkoholu a piv
umrtvení a jásot
nad dalším rozbitým snem
Žij svoji cestu – to nekonečné čekání
Žij svoji hru
cenu ovšem neznáš
ani jméno neznáš
Žij ten svůj život
co noty a pár tónů
ze sóla času odezní
a nečekaných zvratů
jen mysl občerství
Žij svůj život

A ani nevíš,jak
jen se všem smát
a útěkem do ticha
je ze svých běhů výjimka
Žij svůj život

Máš-li co dát, to neřeš.
v soukolí života
svá bohatství na prach meleš
říká ti na lístku mezisoučet,
nové možnosti je třeba zkoušet

V kocovině drobných radostí
svoji smrt dobrým slovem pohostíš
Žij svůj život
Autor dead-head, 20.06.2007
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žij svůj život, můj, tvůj, náš ? žij svůj život

01.08.2007 14:28:00 | dead-head

zij svuj zivot..hmmm

31.07.2007 14:06:00 | veronika

dead-head..ctu Tve verse , divas se na zivot zprima ..pises uprimne a otevrene, libi se me to.

24.07.2007 10:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí