Přátelé

Přátelé

Anotace: Život bez nich si neumím představit.

Koho si v životě vážím nejvíc?

Po rodině jsou to přátelé.
Ti o kterých vím,
že mě vždy podrží.
Ti kteří mě nezradí.
Věřím jim. Mám je rád.
Většina lidí na přátele vzpomene,
až když už je ztratí.
Já si jich však vážím už teď.
Nechci je ztratit.
Jsou největší poklad života.
Život bez přátelství je
jako víra bez obsahu.
Pomohou když potřebuji,
poradí když si nevím rady,
podájí ruku když padám.

Bez nich jako bych nežil.
Bez nich je tu prázdno.
Bez nich jsem tady zbytečně.
Autor Regnator, 21.06.2007
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ten konec je dost pravdivý

28.06.2007 21:36:00 | d---

Bez nich,
to jest utrpení,
jež neutiší
ani čistý líh.

Tak ať všichni otázku si položí:
"Jestli pak mi na někom záleží?"

Každý sám ať si odpoví,
nikdo jiný vám to nepoví.

27.06.2007 13:10:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí