krásko má

krásko má

Anotace: soubor myšlenek, pro kohokoliv k nikomu

Krásko má,
ač nemluvíš, vím ,že mi rozumíš
rozumíš snům i cestám
a tam,kam se vydávám budeš i ty
chystám se na cestu a snad i na návrat
ztratit kus mládí
a nakoupit zkušenosti
něco jako sebezkrášlení
obnovení pokladem, který nechávám tady
a který získám, až se obleču do času
Ze snu vykoupení
Víš už, že duše žije - má hlad, má i radost i smutek
je to člověk uvnitř člověka - tělo v těle
Chci , aby tohle bylo dočasné rozloučení
a dočasný příslib usínání a dočasný polibek
Vidíš slova, slyšíš mlčení
citíš čas a piješ vzpomínky
hltáš přítomnost a vnímáš svoje oddělení
vyčlenění se ze struktur,
protože s každým krokem do tmy
je další struktura, která se ti chce představit
a pozvat tě do sebe
miluješ neznámé, protože neznámé je taky tvoje součást,
co chce býti osvětlena,
uchopena,
objímána a milována
...
je zvláštní, že oddělení je akt sebelásky
svatý vrchol svaté hory
místo zasvěcení
To poslechnutí je obřadem
poutní duše a duchů poznání

Pamatuješ, že jsem říkal:
pokud chceš něco získat, musíš to osučasné zničit.
A to je tou cestou do podsvětí
...
Všude svítí slunce,
všude rostou stromy,
všude lítají ptáci,
a kvetou rostliny,
všude prší,
padá sníh
a všude dravci žerou dravce a dravci žerou sebe
Hladovění je hon na největšího dravce ze všech - sebe
Novodobé zasvěcení
vnímáš to, co jsem před tím nevnímal
a cítíš to, co jsem před tím necítil
ale to, co všechno bylo, mě zase našo a volá zpět
volá po cestě jinam
Vítej v mém světě
kde můžeme tančit
žít - milovat - nenávidět
ale hlavně růst
sami a se všemi
Autor dead-head, 27.06.2007
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí