Naivní

Naivní

Anotace: krmit někoho nadějí, je často to nejhorší, co můžeme udělat

Na okraji louky,
dětské tváře..
Šmouhy od mouky,
lesknoucí se svatozáře..

Modrou kopretinu na dlani držejíc,
se strachem, potajmu doufajíc..
Ležela, šeptala.. do neznáma

Vlasy divoké a temné,
prsty vlídné, řasy jemné,
pod nimi modré nebe..
Ležela, šeptala, prosila.. o Tebe

Přece jenom je odvážný,
mohl by mě chránit,
kdo jiný mi tolik rozumí,
kdo by mě dokázal bránit?
Pomyslela jsi, ležela, šeptala.. usmála se

Nožky bosé,
chladila v rose,
rty jako jahůdky,
věřila chudinka ještě pohádky

Jenže.. Ty jsi to neměl v plánu,
vysál jsi ji, nechal samotnou..
Ani ses nerozloučil a nejspíš šel za jinou..
A .. přitom, ona ti vážně tolik věřila
Autor Sharon, 27.06.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to a něco mi připadá...

10.08.2007 21:04:00 | Vlk v rouše

jo pěkně napsané,také něco takového prožívám

10.08.2007 20:09:00 | Aluna

jó, tak to i něco připomíná... =(

28.06.2007 00:00:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí