Jeden kluk, já a motýli

Jeden kluk, já a motýli

Anotace: když se vám ztratí přítel...

Stáli jsme...kolem nás byli motýli
...a jeden se tě dotknul....
(jemně, něžně a tak lehce)
...a já vzpomínala na tu chvíli
kdy jsme se málem políbili.

Stáli jsme tam spolu....
....uprostřed všeho...
(motýlí křídla hrála píseň)
....a uvědomila jsem si
jak rychle dokáže přátelství
a láska spadnout dolů...

Stáli jsme tam...
...a ty jsi vždycky něco řekl...
(a motýl se mě křídlem dotkl)
...ale i tak jsem si přišla sama...
a ten dotyk
tak strašně pálil
a byl tak těžký...
(stejně jako tvá lhostejnost)
....asi tě už nemám ráda...
Autor Lacosta1, 28.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gratuluji....krásné

03.11.2007 13:00:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí