hormonální vlnobití

hormonální vlnobití

Anotace: moje havajský ajajaj

Modré rámě havranů
mávlo křídly a zaplesalo

hutné dotyky kovadliny
/kde zůstal srp mne nezajímá/

a ve výhni, nad varhany
visí moje malá, oškubaná vina

svoje havajský ajajajaj
/do krabičky doutníků z Havany/

a poloslepé tanečnice nechám zaprášeným sanadálům
tohohle hormonálního vlnobití...
Autor Franti, 28.06.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš dobře, snad jsem na to měla přijít dřív:)

07.07.2007 10:55:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí