Bezvýznámná písmenka?

Bezvýznámná písmenka?

Anotace: tak nějak od všeho trochu jen je to trošku zmatený a kratší než sem chtěl :)

Pojďme si teď milý drazí, představit pár slovíček...
když dva vrazi se v lásce srazí a vznikne z toho človíček
nastává válka generací

Když se vítr zvedá a zdi se bortí
laxně plápolají sousedovic pochodně
volej svaté, zachraň děti
uteč zkáze povodně

Když tě pálí na prsou a inzulín ti pichájí
buď si holka pevně jistá
že doktoři plastiku ti zvorali

Motá se ti svět, dole během vteřiny je nahoře
alkoholu vypil si, víc než kolik pojmulo by moře
drogy tiše tlumí, tvé myšlenkové pochody
přesto sebou plácáš, jako rybka bez vody
plácáš plácáš a nedokážes pochopit
proč jsi jaký jsi, proč ses musel narodit

Když nic nedává smysl a nejradší bys umřel
se slovy na rtech:"přátelé, já prozřel"
tak to ztrácíš hodnoty a zbytečně se lituješ
a zbaběle utíkáš, před tím s čím teď bojuješ
přestaň spát, VZBUĎ SE!!
Autor eTy, 30.06.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí