:(

:(

Anotace: Milovala jsem tě strašně moc...Ae ty jsi zase strašně moc zklamala...TREMI SLOVEM...HNUSIS SE MI

Kacenko ty jsi moje slunicko
Co miluji a ne malicko….
Snad uz budem kamosky napořád…
Hrozne mi chybís a porad….
Jsi moje vsechno
Bez tebe je mi vždy smutno…
Lhala jsi mi a ne malo
Ae srdce mi te zase dalo…
Az zakladu vyjdem
Snad si cestu porad najdem….
Budu na tebe myslet
V 18 bych s tebou chtela i bydlet…
To jsou moje sny
A nad tima premyslím dny a dny….
Uz me doufam nezklames
A zpátky na zem nespadnes…
Pamatuj ze tu jsem vždy pro tebe
Spolu pujdem do nebe…
Sebeposkozovaní za zady hodime
Jinak uz zachvílí mrtví budeme…..
Musíme to obe dve vydržet
A to rezaní zadrzet…
Ucitelky nas nidky nerozdelí
Pac blázni patrí k sobe tak nas nerozdelí…
Tam ten rím se trosku nevydaril
Ale zase tenhle se mi vydaril:-D
Jsi moje nej kamoska
Jsi jak nase vedlejší samoška..
Vní taky najdu vše….
Hrozne moc te mam rada a nikdy nepřestanu…taq ta je pro tebe
Autor Niquškaaaaa, 01.07.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí