Zbabělost

Zbabělost

Anotace: a útěk

Slyším tvé kroky
jsou blíž a blíž

cítím tvou vůni
je čím dál silnější

slyším jak dýcháš
víc a víc sýpavěji

už vidím obrys tvé postavy
ale co se to...

otáčíš se
odcházíš
ale proč?
proč mě tu necháváš?
Už jsi pryč
a já se nikdy nedozvím
proč jsi mě opustil
a okradl
ukradl jsi mi to
co je mi důležité
celý život!
Autor anima alba, 02.07.2007
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý.mívám tnhle pocit tky...robot:ZaHNat!

02.07.2007 14:17:00 | shaakti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí