Řekni, jak získat srdce?

Řekni, jak získat srdce?

Anotace: Věc na jejíž odpověď čeká mnoho lidí. Přesto asi nikdo tento lék nezná. Všechny cesty jsou spletité a každá vede k jinému cíli, k jinému srdci. Odpovědi na tuhle otázku si musí každý najít sám.

Řekni, jak si získat srdce
Jak ho dobít,
Jak ho držet v ruce?
Řekni, jak ho otevřít?

Pověz, jak její srdce upoutat
Kde nalézt řešení
Někdo jej musí znát
To je lék na bolesti tišení.
Je to modré z nebe?
Je to noční hvězda?
Je to slunce které zebe
Nebo sen co se nezdá?
Pověz, co musím udělat?
Abys mi srdce darovala
Co se musí stát
Abys se mnou jednu píseň hrála.

Čeho se bojíš?
Pokusím se ti vše dát
Ještě spoustu toho o mě nevíš
Ale nemusíš se bát.
To co chceš a hledáš,
Uvnitř můžeš nalézt,
Vše uvnitř mě máš
Na stejný kurs se můžeme navést.

Tak pověz, jak srdce získat?
Získat srdce tvé
Co pro tebe musím udělat?
Pohleď na mé oči zamilované.
Autor Prousan77, 02.07.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí